menu close menu

 

Met Pitspils ben ook jij klaar voor de Formule 1

 

Onze autosporttrots Max Verstappen hoopt vanaf 2020 ook op Nederlandse bodem in de Formule 1 te kunnen rijden. Met de introductie van Pitspils staat Rabbel al helemaal klaar voor de start van de F1 in Zandvoort. Jij ook?

 

Pitspils ie een heerlijk biertje vanuit de fles en is het hele jaar door bij Rabbel verkrijgbaar. Het smaakvolle pilsje bevat 5% alcohol en is verkrijgbaar in het kratformaat 33 cl voor € 2,75.

 

Leuk cadeau
,,Maar we hebben ook mooie, luxe flessen van 75 cl voor slechts € 6,95. Pitspils is daarmee superleuk om als cadeau weg te geven’’, geeft Rabbel-eigenaar en groot autosportfan Marcel Busscher aan.

 

 

 

Rentree F1
Sinds Max Verstappen in de Formule 1 successen viert, hopen Nederlandse autosportliefhebbers dat de Grand Prix weer terugkomt naar ons land. Zandvoort was tot 1985 elk jaar gastheer van ‘s werelds belangrijkste raceklasse en hoopt na 35 lange jaren wachten weer z’n rentree te maken op de F1-kalender.

 

Het wordt fantastisch
,,Als je ziet hoe oranje-gekleurd de tribunes zijn als Max in Oostenrijk of België rijdt, hoe mooi moet het dan wel niet worden als hij op zijn thuiscircuit Zandvoort gaat racen. Dat wordt fantastisch’’, kijkt Marcel Busscher met een brede glimlach vooruit. ,,We willen nu dan ook iets neerzetten, zodat het Formule 1-gevoel in Zandvoort al echt gaat leven. Onze kleding is reeds op de autosport geïnspireerd. Nu met Pitspils zijn we helemaal klaar voor de start van de F1. Dus kom vast in de Formule 1-stemming en bestel op ons zonnige terras een heerlijke Pitspils voor slechts € 2,75. SEEU@RABBEL”

 

 

 

Deel dit: