menu close menu

High Wine in Zandvoort: heerlijk borrelen met fingerfood bij Rabbel

High Wine in Zandvoort beleven? Dan raden wij u aan dat zeker eens te doen bij Rabbel! Het is namelijk een hele leuke manier om de (na)middag door te brengen met vrienden of familie.

 

High Wine is een nieuwe trend, waarbij gezelligheid, lekkere wijn en hapjes hand in hand gaan. Het is dan ook niet vreemd dat dit arrangement snel aan populariteit wint. Bij Rabbel Zandvoort zult u diverse wijnen proeven, die wij met liefde voor u serveren.

 

High wine met drie continenten

Met de High Wine vervoeren wij u over drie continenten. Wij beginnen met een licht

rode wijn uit Chili. Vervolgens zullen wij via Zuid-Afrika weer terugkeren naar het Europese land, waarbij wij van alle landen een heerlijke rode wijn hebben gekozen. Mocht het zo zijn dat uw smaakpapillen de voorkeur geven aan witte wijn, is dit uiteraard ook mogelijk; alleen blijven we dan binnen de Franse landsgrenzen. Alle wijnen worden uiteraard omringd door heerlijke hapjes.

 

Reserveren

De Rabbel High Wine is een moment dat u kunt delen met vrienden, familie of vriend(inn)en, zowel binnen als op ons zonnige terras. De kosten van dit arrangement bedragen € 19,75 per persoon. Gaarne vooraf reserveren en met minimaal twee personen.

High_wine_Zandvoort_Rabbel_Lekkere_wijn_met_hapjes

Deel dit: