menu close menu

Hoezo een saaie vergadering? De lekkere koffie van Rabbel geeft u nieuwe inspiratie!

 

Geeft de vergadertafel op uw werk niet meer die sprankelende inspiratie? Neem uw collega’s of werknemers dan eens mee naar De Blauwe Tram aan het Louis Davids Carré 1 in Zandvoort. Omdat Rabbel in hetzelfde complex gevestigd is, kunnen wij uw vergadering faciliteren met alle hapjes en drankjes van uw keuze!

 

Naast vergaderen is De Blauwe Tram ook een ideale plek om een presentatie te houden. In de grote zaal kunt u bijvoorbeeld al gauw een mannetje of vijftig huisvesten.

Bovendien kunnen we u op alle gewenste manieren cateren. Van een heerlijk bakkie koffie of een borrel tot de lekkerste broodjes, bittergarnituur en salades, wij kunnen u en uw groep van alle natjes en droogjes voorzien.

 

Meer info

Wilt u bij De Blauwe Tram een zaal reserveren of heeft u vragen over de mogelijkheden? Dat kunt u maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur bellen met telefoonnummer 023-3040700 (keuze 2) of 06-28990422. U kunt bovendien een mailtje naar administratie@beheerverhuurdbt.nl sturen. E-mail zal de volgende werkdag worden beantwoord.

Wilt u meer informatie over de horeca- en cateringmogelijkheden van Rabbel tijdens uw vergadering? Of weten wat onze tarieven hiervoor zijn? Neem dan graag contact met ons op. Dan maken we voor u een mooi arrangement op maat!

Deel dit: