menu close menu

 

Rabbel Zandvoort: ook voor een heerlijke brunch of koffietafel

 

Wilt u gezellig met uw familie brunchen? Of samen met vrienden van een koffietafel genieten? Kom dan gezellig naar Rabbel Zandvoort, waar wij u graag bedienen in onze sfeervolle ambiance.

 

Ons brunch arrangement is vanaf 10 personen. Met een heerlijk buffet kunt u genieten van onze lekkere vers afgebakken broodjes, diverse warme gerechten en drankjes.

 

Brunch arrangement Rabbel Zandvoort

  • Kopje soep vooraf
  • Diverse soorten brood, croissants, boter, zoetwaren, yoghurt met vers fruit, diverse vleeswaren en kaas, vissalade, kipsalade, carpacciosalade, kalfsvleeskroket, roerei en bacon
  • Verrassingsdessert
  • Tijdens de brunch serveren wij koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange.

 

Prijs
Volwassenen: € 26,95
Kinderen 4 tot en met 10 jaar: € 13,75

 

De koffietafel is al te boeken vanaf 6 personen. Deze wordt bij u aan tafel geserveerd. Naast een mandje brood bedienen wij u met een bordje met vleeswaren en kaas. Uiteraard is een koffietafel niet compleet zonder een lekker bakkie. Onze koffie is van Espresso Good, dat een eigen lijn met erg lekkere melanges heeft ontwikkeld.

 

Koffietafel arrangement Rabbel Zandvoort

  • Diverse soorten brood, croissants, mini krentenbolletjes, boter, zoetwaren, diverse vleeswaren en kaas
  • Tijdens de koffietafel serveren wij 2x koffie, thee, melk of karnemelk

 

De prijs van de standaard koffietafel bedraagt € 14,95. De standaard koffietafel kunt u uitbreiden met een kopje soep (€ 4,00), kroket (€ 2,50), groentekroket (€ 2,50) en omelet (€ 4,50).

 

Reserveren

Voor zowel het brunch-arrangement als de koffietafel, vragen wij u graag vooraf te reserveren. Dat kan heel simpel door contact met ons op te nemen, waarna wij voor een heerlijke ontvangst zullen zorgen. Graag tot ziens, graag tot Rabbel!