menu close menu

Live Formule 1 kijken bij Rabbel in Zandvoort!

 

Wil je in een heerlijke ambiance genieten van alle Formule 1-races in 2023? Kom dan op racedagen naar Rabbel! Wij zijn niet alleen hét racecafé van Zandvoort, maar zorgen ook dat het live kijken van elke Grand Prix Formule 1 een geweldige ervaring is. Kijk gezellig samen met andere autosportfans op een groot beeldscherm naar de gevechten tussen Max Verstappen, Charles Leclerc, Lewis Hamilton en Fernando Alonso…. en geniet ondertussen van een heerlijke Pitspils met smakelijke hapjes!

 

Wil je er op de Formule 1 racedagen ook bij zijn in Rabbel? Reserveer dan snel en neem contact met ons op, want we kunnen per race maximaal zo’n 40 autosportfans huisvesten. Bel tijdig met 023-7430964 of stuur een mailtje naar info@rabbelzandvoort.nl en je bent er bij!

 

Rabbel F1 arrangement

Hieronder vind je de complete Formule 1-kalender en ook hoe laat welke race begint. Let goed op, want soms wordt er al om 7.00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd gestart, maar de races kunnen bijvoorbeeld ook om 15.00 of 21.00 uur beginnen. Wat we nu al zeker weten, is dat Rabbel elke racezondag één uur voor aanvang van de betreffende Grand Prix geopend zal zijn. Vanaf dat moment ontvangen we je met een heerlijk bakkie Rabbel-koffie en de smakelijke race tompouce van Patisserie Leek. Vervolgens serveren wij tijdens de race onbeperkt Pitspils, wijn, frisdrank én heerlijke hapjes. Eén uur na de finishvlag sluiten wij het arrangement af. Voor al dit lekkers betaal je slechts € 27,75 per persoon en geniet jij van de unieke F1-sfeer in ons racecafé in Zandvoort. Dus kom live Formule 1 kijken bij Rabbel!

 

Resterende Formule 1 racekalender 2023:

Zondag 8 oktober GP: Qatar, start race om 16.00 uur
Zondag 22 oktober: GP Verenigde Staten, start race om 21.00 uur
Zondag 29 oktober: GP Mexico, start race om 21.00 uur
Zondag 5 november: GP Brazilië, start race om 18.00 uur
Zondag 19 november: GP Las Vegas, start race om 7.00 uur
Zondag 26 november: GP Abu Dhabi, start race om 14.00 uur

Deel dit: