menu close menu

Rabbel Zandvoort: ook voor uw verjaardag of bruiloft

Wilt u uw verjaardag groots buitenshuis vieren? Of gaat u trouwen en zoekt u een mooie locatie voor uw receptie of bruiloftsfeest? Rabbel Zandvoort is voor u de geschikte locatie!

 

Ons etablissement aan het Kerkplein is perfect voor de huisvesting van alle soorten feesten en partijen. Zeker voor een bruiloft zijn wij ideaal gelegen. Het stadhuis van Zandvoort ligt op slechts 50 meter van Rabbel Zandvoort. Na uw jawoord kunnen u en uw gasten dus zo doorlopen naar onze locatie voor een intieme receptie of spetterend trouwfeest. Bovendien is Rabbel Zandvoort op loopafstand gesitueerd van het strand, dé romantische plek waar veel newlyweds hun trouwfoto’s laten schieten.

 

Verjaardagsarrangement

Rabbel Zandvoort huisvest ook graag uw verjaardag. Om 20.00 uur is er ontvangst met koffie en gebak of een glas Prosecco. Aansluitend kunt u met z’n allen onbeperkt borrelen, inclusief binnenlands gedistilleerd.
 
Uiteraard vergeten wij de lekkere hapjes niet. Tijdens de feestelijke avond hebben wij een rondgang met een Oosters plateau, bestaande uit Dim Sum, Samosa, mini-loempia’s en vlammetjes. Bovendien serveren wij een Hollands plateau met bitterballen, kaastengels, gehaktballetjes en kipvingers. Tevens gaan we bij uw gasten rond met Hollandse haringen (in stukjes, vers van het mes met uitjes en zuur) en een luxe schaal koude hapjes met stokbroodslices met gerookte zalm, carpaccio, krabsalade, een potje knoflook garnalen, een potje spicy chicken, stukjes kaas en diverse rauwkost. Om middernacht is de afsluiting van de feestavond. Het tarief van dit arrangement is € 34,50 p.p. bij minimaal 15 personen.

 

Onvergetelijke verjaardag

Uiteraard is het ook mogelijk om bij het arrangement geen all-in prijs af te spreken, maar op basis van nacalculatie. Indien u gebruik wilt maken van dit arrangement, nodigen wij u graag uit om een en ander te bespreken in een persoonlijk gesprek. Dan luisteren wij graag naar al uw wensen, waarna Rabbel Zandvoort u een onvergetelijke verjaardag zal bieden.
 

 

Deel dit: