menu close menu

Sim racen in Zandvoort met Rabbel: voel je voor even Max Verstappen!


Racecafé Rabbel is natuurlijk dé plek om de F1-wedstrijden van Max Verstappen te zien. Maar wil je zelf ook eens ervaren hoe het is om een Formule 1-coureur te zijn? In combinatie met een heerlijk hapje en drankje? Dan biedt Rabbel samen met Racesquare Circuit Zandvoort de gezellige combinatie van sim racen met smakelijk eten en drinken aan!

Kom naar Rabbel Zandvoort op Kerkplein 7, waar we je verwelkomen met een heerlijk bakkie met gebak. Daarna racen we snel door naar het circuit, waar bovenop de pitbox in de hospitality stand van Racesquare liefst 20 fraaie simulatoren staan. Tijdens het spel rijd je virtueel vol gas over de vermaarde duinenpiste, waarbij de simulator je het gevoel geeft dat je een échte coureur bent. Dus grijp nu je kans en boek één van onderstaande arrangementen. Hartstikke leuk om samen met vrienden, collega’s of familie te doen.

 

Training, kwalificatie én race
Of je nu een beginnende of ervaren sim racer bent, de simulator past zich aan op jouw eigen niveau. Dus neem snel plaats in één van de stoeltjes en begin jouw race-sessie van ongeveer 1 uur met een korte uitleg over de knoppen op het levensechte Formule 1-stuur en enkele handige racetips. Daarna volgt de vrije training, kwalificatie en race.

 

Sim racen als levensechte race-experience
De marshall verzorgt tijdens de race het livecommentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor sim race-ervaring absoluut niet vereist is. 4D-elementen zoals rook en lichteffecten maken jouw experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties. Het is mogelijk om tijdens de race via de headset met je vrienden en de marshall te praten. Hilarische boardradio’s gegarandeerd! Tijdens de wedstrijd zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt.

Welke 4 arrangementen wij voor je hebben? Dat kun je hieronder lezen:

Sim race arrangement Tarzanbocht

11.00 uur: ontvangst bij Rabbel met 2x koffie en gesorteerd gebak.
11.45 uur: vertrek richting Circuit Zandvoort.
12.15 uur: uitleg en racen.
13.15 uur: terug naar Rabbel waar een consumptie met een vers gebakken saucijzenbroodje wordt geserveerd.
Het tarief voor dit arrangement bedraagt € 42,75 per persoon.
De tijden kunnen worden aangepast.

Sim race arrangement Hunserug

11.00 uur: ontvangst bij Rabbel met 2x koffie en gesorteerd gebak.
11.45 uur: vertrek richting Circuit Zandvoort.
12.00 uur: uitleg en racen.
13.15 uur: terug naar Rabbel waar een lunch wordt geserveerd. De lunch bestaat uit diverse soorten brood, croissants, mini krentenbolletjes, boter, zoetwaren, diverse vleeswaren en kaas. Tijdens de lunch serveren wij 2x koffie, thee, melk of karnemelk.
Het tarief voor arrangement 2 bedraagt € 52,50 per persoon.
De lunch van dit arrangement kunt u uitbreiden met een kopje soep (€ 4,00 extra), kroket (€ 2,50 extra) en omelet (€ 4,50 extra).
De tijden kunnen worden aangepast.

 

Sim racen in Zandvoort met Rabbel op circuit

 

Sim race arrangement Scheivlak
11.00 uur: ontvangst bij Rabbel met 2x koffie en gesorteerd gebak.
11.45 uur: vertrek richting Circuit Zandvoort.
12.00 uur: uitleg en racen.
13.15 uur: terug naar Rabbel waar 3x een consumptie met 2x bittergarnituur wordt geserveerd.
Het tarief voor dit arrangement bedraagt € 46,25 per persoon.
De tijden kunnen worden aangepast.

Sim race arrangement Arie Luyendykbocht
15.00 uur: ontvangst bij Rabbel met 2x koffie en gesorteerd gebak.
15.45 uur: vertrek richting Circuit Zandvoort.
16.00 uur: uitleg en racen.
17.15 uur: terug naar Rabbel waar 2x een consumptie met 1x bittergarnituur wordt geserveerd.
18.15 uur: aansluitend wordt het hoofdgerecht geserveerd met keuze uit kipsaté, Rabbelburger, wienerschnitzel of scholfilet (+€ 2,00) met frites en salade, inclusief 1x consumptie.
19.30 uur: afsluiting met een kopje koffie.
Het tarief voor dit arrangement bedraagt € 64,50 per persoon.
Het hoofdgerecht van arrangement 4 kunt u uitbreiden met een kopje soep vooraf (€ 4,00 extra) en/of een surprisedessert (€ 7,75 extra).
De tijden kunnen worden aangepast.


Reserveren

Alle arrangementen zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.30 uur te boeken. Willen jij en je vrienden samen genieten van deze geweldige race experience met heerlijke versnaperingen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rabbel en wij zorgen voor een enorm leuke ervaring!

Deel dit: