menu close menu

Werken bij Rabbel iets voor jou?

20151118_110352
Wegens toenemende drukte en het naderen van het nieuwe seizoen, zijn wij opzoek naar enthousiaste en gastvrije medewerkers om ons team te komen versterken.
 
Ben jij minimaal 18 jaar, gastvrij, flexibel, heb jij affiniteit met de horeca, ben je gastvrij en lijkt het je leuk om in een jong en dynamisch bedrijf te werken, stuur dan je CV naar info@rabbelzandvoort.nl t.a.v. Marcel.
Ook is het mogelijk om tijdens je studie de vakanties te komen werken, mits je minimaal 3 weken gedurende de zomervakantie beschikbaar bent.
2x gastvrij??? Ja, je leest het goed…Dat is voor ons super belangrijk, om onze gasten het ‘uit’ gevoel te laten beleven.
 
Wij zijn op zoek naar een gastheer, gastvrouw liefst met de nodige horeca-ervaring, sociale vaardigheden, kennis van de Engelse en Duitse taal voor ongeveer 20-24 uur per week en tevens beschikbaar in de weekenden.
 
Zelfstandig werkende kok, 20-24 uur, kennis van HACCP regelgeving, wisselende diensten en beschikbaar in het weekend.
 
Wij bieden een leuke werksfeer, goede werkomstandigheden en zijn een jong bedrijf, dat nog volop in de groei is. Dus spreekt het je aan om mee te groeien, reageer snel.
 
SEEU@RABBEL
Deel dit:
Deel dit:
21/12/2016 | Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Werken bij Rabbel iets voor jou?

Reacties zijn uitgeschakeld